Hoe kun je Online Geld Verdienen (in Nederland)

Hoe kun je Online Geld Verdienen (in Nederland)

Online geld verdienen in Nederland. Hiervoor heb ik twee sites gevonden om online geld te verdienen. Ze zijn dus nederlands en legaal. Je kunt er niet rijk van worden maar een kleine bijdrage per maand is welkom. Het verdienen van geld online is voor eigen bepalen mogelijk vanaf 18+. Online geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest.

——— Samenvatting van al mijn tips en tricks, bedacht voor jullie (de kijker) ———

❤️Waardeer je de tips die ik geef? Blijf dan op de hoogte van al mijn video’s:
http://bit.ly/2MJlC0v

📄Het online E-book, voor jullie om de tips en tricks binnen handbereik te hebben:
https://bit.ly/2WR5X6w

——— Camera’s en/of apparatuur die zijn gebruikt om mijn video’s te maken ———

1️⃣Sony Alpha A5100 Wit:
https://cb.prf.hn/l/KzjkV0X

2️⃣Apple iPhone 11 Zwart:
https://cb.prf.hn/l/7YRA3o9

3️⃣Joby GripTight One GorillaPod:
https://cb.prf.hn/l/6PkOGJP

4️⃣SanDisk SDXC Extreme Pro 128 GB:
https://cb.prf.hn/l/6nPoe0j

——— Websites waar ik de desbetreffende video over heb gehad en/of benoem ———

EuroClix:
https://www.euroclix.nl/index?SRef=QfuH5Acxcauk9Es8

Qassa
https://www.qassa.nl/

AUTEURSRECHTEN DISCLAIMER:

Op basis van Art. 15 (Auteurswet) uit de Nederlandse grondwet. Heb ik uitsluitende toegevoegd aan deze video, disclaimer voor het aan jullie te laten weten waar ik voor sta en via de wet te handelen.

Bij ontsluiting via YouTube EDU en iTunes U door hogere onderwijsinstellingen adviseert Stichting SURF direct het gebruik van de meest liberale Creative Commons licentie, namelijk Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland, omdat het zowel toekomstig gebruik van de repositories als de ontwikkeling van diensten toestaat.

Op basis van deze licentie mag een gebruiker een werk – al dan niet voor commerciële doeleinden – kopiëren, verspreiden en doorgeven en er afgeleide werken van maken en distribueren. Voorwaarde is dat de naam van de maker of een andere door de licentiegever aangewezen persoon of instelling (zoals de Universiteit of een Journal) wordt vermeld en dat afgeleide werken duidelijk als zodanig worden benoemd. Hiermee is de Creative Commons Naamsvermelding Licentie voldoende flexibel om aan de eisen van verschillende constellaties binnen het hoger onderwijs te voldoen. De gebruiker mag dan het werk kopiëren, verspreiden, doorgeven, remixen, afgeleide werken maken en gebruik maken van het werk voor commerciële doeleinden, maar enkel onder de voorwaarde van naamsvermelding.

DISCLAIMER: Deze video en beschrijving bevatten affiliate links, wat betekent dat als u op één van de product links klikt, ik een kleine commissie ontvang. Dit helpt het kanaal ondersteunen en stelt mij in staat om video’s zoals deze te blijven maken. Dank u wel voor de steun!

WINSTVERKLARING: deze video is alleen voor educatieve doeleinden. Er is geen garantie dat u geld zult verdienen met behulp van de technieken en ideeën die in deze video worden genoemd. Dit is geen financieel advies. Uw succesniveau bij het behalen van de resultaten die in deze video worden geclaimd, vereist hard werken, ervaring en kennis. We hebben redelijke stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze video correct is, maar we kunnen niet garanderen dat de website (s) die in deze video worden genoemd, geen fouten bevatten. U stemt er uitdrukkelijk mee in om geen beroep te doen op enige informatie in deze video.

#Spoetnik #ExponentieelGroeien

1 Comment

  1. Luca on November 30, 2021 at 12:32 pm

    Zieke stacks